TERMENI ȘI CONDIȚII
Politica și termenii de utilizare a serviciului sunt disponibili de asemenea în engleză și rusă.

1. Dispoziții generale
1.1 Utilizatorul, efectuând o achiziție pe site (https://happysanta.md și alte site-uri ale companiei noastre), acceptă automat aceste Termeni și Condiții.
1.2 Toate achizițiile de pe site sunt virtuale și nu sunt supuse returnării sau schimbului.
1.3 Utilizarea site-ului presupune acceptarea regulilor și condițiilor în conformitate cu Legea nr. 284/2004 privind comerțul electronic.

2. Definiții
2.1 Prin **Administrația site-ului** se înțelege NOVI PRO GROUP SRL.
2.2 Prin **Utilizator** se înțelege o persoană fizică sau juridică cu capacitate de exercițiu, care efectuează o achiziție pe site.

3. Drepturi de autor
3.1 Ideea implementată pe site este un obiect al drepturilor de autor și este protejată de legislația Republicii Moldova.
3.2 Orice utilizare neautorizată a materialelor site-ului este urmărită de lege.

4. Obiectul acordului
4.1 Obiectul acordului constă în furnizarea de către Administrația site-ului a serviciului utilizatorului sub formă de înregistrare a unei felicitări video personale de la Moș Crăciun.
4.2 Utilizatorul are posibilitatea de a viziona, descărca și trimite felicitarea video unei terțe părți.

5. Obligațiile utilizatorului
5.1 Utilizatorul se angajează să accepte și să plătească serviciile în conformitate cu termenii acestui acord.
5.2 Utilizatorul este responsabil pentru toate acțiunile sale legate de utilizarea site-ului și a serviciilor.

6. Responsabilitate
6.1 Toate situațiile din videoclipuri sunt de natură glumească și nu au nicio legătură cu persoanele reale.
6.2 Orice glume caustice sunt parte a umorului de Anul Nou și nu pot fi baza pentru urmărire, motiv pentru a apela la instanța de judecată cu privire la hărțuire etc.
6.3 Compania nu este responsabilă pentru soarta ulterioară a videoclipurilor pe internet și pentru utilizarea fotografiilor clienților de către terțe părți.

7. Corectarea erorilor

7.1 În cazul erorilor din videoclip, clientul are dreptul de a solicita corectarea acestuia. Pentru a raporta o eroare, este necesar să scrieți la adresa: hello@happysanta.md și să indicați eroarea în generarea videoclipului (foto, sonorizare etc.). În cel mai scurt timp (1-3 zile), ne angajăm să corectăm eroarea și să trimitem videoclipul corectat în cazul în care eroarea a fost comisă din vina noastră (eroare în software).
7.2 Corecția este posibilă numai în partea generării fotografiei (imagine) sau a vocii (pronunțare, accent).

8. Jurisdicție
8.1 Serverul pentru procesarea plăților și a videoclipurilor este situat în Republica Moldova.
8.2 Toate litigiile sunt considerate numai în jurisdicția Republicii Moldova.

9. Finalizarea comenzii
9.1 Comanda este considerată finalizată după ce utilizatorul a primit linkul către videoclip prin e-mail sau SMS.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal
10.1 Utilizatorul, efectuând o comandă pe site, își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor sale personale în conformitate cu Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor personale a RM.
10.2 Utilizatorul transmite datele sale, inclusiv fotografii și date personale, în utilizarea temporară a Administrației site-ului în scopul asigurării unei comenzi de calitate și la timp.
10.3 Administrația site-ului se angajează să utilizeze datele furnizate de utilizator exclusiv pentru procesarea comenzii și garantează confidențialitatea acestora. Dar nu interzice utilizarea materialelor în scopuri publicitare pe propriile servicii și produse.

11. Renunțarea la răspundere
11.1 Site-ul este furnizat "așa cum este", iar Administrația site-ului nu oferă nicio garanție cu privire la funcționarea acestuia, lipsa erorilor sau problemele de securitate.
11.2 Administrația site-ului nu este responsabilă pentru orice daune directe sau indirecte care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

12. Limitarea răspunderii
12.1 Suma totală a răspunderii Administrației site-ului față de Utilizator, pentru orice pretenții, nu depășește suma plătită de Utilizator pentru serviciu.

13. Plată și livrare
13.1 Primirea plăților se face prin plata în Lei moldovenești – companie înregistrată pe Teritoriul Republicii Moldova. Toate plățile sunt procesate de banca care furnizează servicii de achiziționare - Moldova Agroindbank SA.
13.2 Moldova Agroindbank SA are toate certificatele SSL necesare și 3D Secure pentru asigurarea plăților sigure pe site.
13.3 Serviciul poate fi plătit și prin intermediul Apple Pay, Google Pay.
13.4 După efectuarea cu succes a plății, utilizatorul primește linkul pentru descărcarea videoclipului la adresa de e-mail specificată la comandă sau prin mesaj SMS.
13.5 În cazul în care apar probleme cu plata sau accesul la videoclip, utilizatorul poate contacta serviciul de asistență al site-ului la datele de contact specificate pe site. La apel, specificați numărul comenzii sau orice alte date utilizate la înregistrare.
13.6 În cazul anulării comenzii înainte de finalizarea acesteia, fondurile sunt returnate pe cardul bancar al utilizatorului în termen de 14 zile lucrătoare.

14. Notificări
14.1 Administrația site-ului are dreptul de a trimite utilizatorului SMS-uri sau notificări electronice în cadrul furnizării serviciului sau informării despre noi oferte și promoții.

15. Responsabilitatea pentru utilizarea materialelor
15.1 Utilizatorul este complet responsabil pentru utilizarea materialelor terților.
15.2 Pentru utilizarea materialelor fără permisiunea persoanelor reprezentate pe site, precum și utilizarea materialelor video ale site-ului fără permisiunea scrisă a Administrației, sunt prevăzute sancțiuni. Dimensiunea prejudiciului este evaluată de către tribunal.
15.3 Toate litigiile sunt considerate exclusiv în instanțele de judecată sau instanțele pre-judiciare ale Republicii Moldova.

16. Diverse
16.1 Administrația site-ului își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă.
16.2 Dacă orice dispoziție a acestor Termeni și Condiții este considerată nevalidă sau neexecutabilă, aceasta nu afectează valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

17. Informații de contact
17.1 Pentru toate întrebările legate de funcționarea site-ului și plasarea comenzilor, vă puteți adresa la următoarea adresă: hello@happysanta.md

Informații de contact:
NOVI PRO GROUP S. R. L.
c/f: 1020600004290
Banca: BC'MAIB'S.A. suc.'Miron Costin Business Centru'
AGRNMD2X437
IBAN: MD03AG000000022513940409
Adresa juridica: Moldova, Chisinau, str. Cuza-Voda 21/1, ap 85, MD-2060
Administrator: Novicov Serghei
Tel: +373 78 219 219

**Data ultimei actualizări: 06.11.2023 (6 noiembrie 2023)**